Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- رييس پژوهشکده علوم زمين گفت: فرونشست و گرد و غبار خطرهاي ديگر براي تهران بعد از زلزله هستند.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از شهرنوشت،  صادقيان در بازديد از مراکز درگير با زلزله در ستاد مرکزي مديريت بحران و سازمان زمين شناسي و اکتشافات معدني کشور با اشاره به ويژگي هاي زمين شناسانه کشور ايران و وضعيت و اطلاعات زلزله‌هايي که در ايران رخ داده اند، گفت: برج هاي اصلي و بزرگ تهران دقيقا روي گسل ها بنا شده‌اند، چراکه يک گسل سنگ هاي محکم را به سوي روي زمين هدايت مي کند و چون براي ساخت برج ها خاک منطقه را آزمايش مي کنند به اين نتيجه مي‌رسند که محل خوبي را براي ساخت برج ر‌ا انتخاب کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه غير از زلزله دو خطر ديگر تهران را تهديد مي کنند، افزود: يکي از اين دو خطر بزرگ فرونشست زمين است که يک خطر پنهان محسوب مي شود و رصدهاي ما نشان مي دهند، در حال پيشروي به سمت شرق و مرکز تهران است.
رييس پژوهشکده علوم زمين با اشاره به خطر بعدي که گرد و غبار است، اذعان کرد: در حال تشخيص منابع گرد و غبار هستيم که علتش برداشت بي‌رويه از آب هاي زيرزميني است.
صادقيان اظهار کرد: اطراف تهران رسوبات نرم‌دانه‌اي داريم که با کوچکترين جريان هوا بلند مي شوند و به داخل پايتخت مي

لرزش هاي اخير ايران به پروژه هارپ آمريکا ارتباطي ندارد
احمد مسجدجامعي و علي اعطا ضمن بازديد از مرکز ژئوفيزيک تهران در جريان کم و کيف پايش لحظه اي گسل هاي تهران قرار گرفتند.
 مدير پايش و رصد مرکز ژئوفيزيک دانشگاه تهران گفت: اين مرکز وظيفه اعلام هشدار را ندارد و تنها موظف است گسل ها را پايش و رصد کند.
وي افزود: گسل هاي ايران از فعاليت هاي حداقلي برخوردار هستند و کارشناسان زمين لرزه شناسي تهران از وجود ديتاهاي دستگاه هاي لرزه نگار خبرداد که آمارها را به صورت جدول در اختيار شهروندان و مردم قرار مي‌دهند.
مدير مرکز ژئوفيزيک دانشگاه تهران گفت: به محض وقوع زمين لرزه در کشور، دستگاه هاي لرزه نگار پشتيبان را به محل اعزام مي‌کنيم تا بر دقت پايش فعاليت گسل ها بيافزاييم.
وي ادامه داد: لرزش هاي اخير ايران به پروژه هارپ آمريکا ارتباطي ندارد و اين مساله تحت هيچ شرايطي قابل قبول نيست چراکه انسان توانايي توليد چنين انرژي را ندارد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۳۴۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار گروه های پایش، مرمت و باستان شناسی در مجموعه باستانی نقش رستم

مدیر پایگاه میراث جهانی تخت جمشید از استقرار گروه های پایش، حفاظت، مرمت و باستان شناسی در مجموعه تاریخی نقش رستم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس، علیرضا عسکری چاوردی با اعلام این خبر اظهار کرد: در اثر بارندگی‌های اخیر، محوطه باستانی نقش رستم دچار آب گرفتگی شد و در پی آن فرونشست‌های متعددی در منطقه رخ داده است.

وی افزود: در حال حاضر تیم پایش، حفاظت و مرمت همراه با گروه باستان شناسی پایگاه میراث جهانی تخت جمشید در این محوطه باستانی مستقر هستند و پس از تهیه گزارش علمی، برنامه ساماندهی محوطه نقش رستم آغاز خواهد شد.

مدیر پایگاه میراث جهانی تخت جمشید با بیان اینکه بخشی از فرونشست‌های رخ داده در این محوطه باستانی مربوط به فرونشست عمومی دشت مرودشت است، تصریح کرد: بخش دیگری از مشکلات مجموعه هم به آوار گسترده باروهای خشتی نقش رستم بر می‌گردد که طی این بارندگی‌ها بخش باروها و آوارهای رسوب شده باستانی دچار رانش شد.

عسکری چاوردی اضافه کرد: پایگاه میراث جهانی تخت جمشید بلافاصله پس از اخذ مجوز از پژوهشگاه میراث فرهنگی برنامه ساماندهی، حفاظت و مرمت نقش رستم را آغاز خواهد کرد.

کد خبر 750393

دیگر خبرها

  • زلزله خوزستان را لرزاند
  • استقرار گروه‌های پایش، حفاظت، مرمت و باستان شناسی در نقش ستم
  • استقرار گروه های پایش، مرمت و باستان شناسی در مجموعه باستانی نقش رستم
  • استقرار گروه‌های پایش و مرمت در نقش رستم
  • انجام ارزیابی اولیه از خسارت زلزله امروز در خراسان شمالی
  • زلزله ۴.۲ ریشتری در خراسان شمالی هیچگونه خسارتی در پی نداشت
  • ایجاد نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری در قشم
  • زلزله در خراسان شمالی ؛ شدت و مرکز زمین لرزه
  • تیتکانلو در خراسان شمالی لرزید
  • زلزله‌ای به بزرگی ۴.۲ ریشتر تیتکانلو خراسان شمالی را لرزاند